De TekenTafelSessie als richtinggever

Ons traject start altijd met een inspirerende TekenTafelSessie waarbij we de kern van je vraagstuk en de weg naar je oplossing op een interactieve manier visueel maken. Complexe vraagstukken worden zo opeens helderder dan ooit. Vooraf doen we allebei de nodige voorbereidingen.

We onderzoeken de scope en alle mogelijke richtingen. Ook wat niet werkt of niet bij je past. Zo werken we naar een passend langetermijnplan dat je focus geeft.

Wat kun je verwachten?

Maatwerk sessies (4 uur en 2 uur)

Praktische roadmap als uitkomst

Focus op directe implementatie

1. Analyseren

We starten met stilstaan. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Volledig inzicht in personen, team, organisatie en de groeivraag is essentieel om duurzaam te kunnen groeien.

2. Innoveren

Een voor jou ontwikkelde strategie of bedrijfsconcept vormt het ontbrekende stukje binnen je bedrijf. Een toekomstbestendige roadmap vormt de sleutel tot transformatie.

3. Realiseren

Een concreet plan, verschillende subsidies en waardevolle verbindingen maken concepten werkelijkheid. Zo verdubbelen je impact en bedrijfssucces.

De drie
stappen naar
transformatie

De roadmap naar transformatie

Gedurende het traject werken we naar een roadmap die jouw groei in gang zet. Geen conceptueel plan, maar een gestructureerde roadmap met duidelijke actiepunten. Hij kan een langetermijnstrategie bevatten, een creatief concept, een marketingplan, of een combinatie van verschillende dingen.

icon quote pink

Art Langeler

KNVB

“Myrte combineert ongeremd enthousiasme, bevlogenheid en kennis van zaken. Dat zorgde ervoor dat ik na onze eerste samenwerking bij PEC Zwolle weer beroep op haar wilde doen bij mijn rol als Directeur Voetbalontwikkeling bij de KNVB. Zowel op het gebied van feedback geven, strategie bepalen en/of communicatie- tips is Myrte zeer professioneel en goed in staat bedrijven, gemeenten en/of individuen de juiste kant op te begeleiden.”

Heb je nog
vragen?

Stel je vraag in het formulier of neem
telefonisch of per e-mail contact met me op.

Liever face-to-face contact?

Vul je gegevens in

" " indicates required fields

Waar ben je naar op zoek? 
Contactgegevens