#20 Waarom het (er)kennen van je identiteit zo cruciaal is om succesvol te ondernemen- Tineke Zwart

Interview met Tineke Zwart In deze aflevering word ik geïnterviewd door Tineke Zwart over Identiteit als basis voor een succesvol leven en bedrijf. Tineke was het afgelopen jaar niet alleen

Interview met Tineke Zwart

In deze aflevering word ik geïnterviewd door Tineke Zwart over Identiteit als basis voor een succesvol leven en bedrijf. Tineke was het afgelopen jaar niet alleen mijn Business coach, maar inmiddels heb ook voor haar een hele transformerende IdentiteitsReis voor High-End Ondernemers ontworpen waardoor ze haar hele bedrijf heeft omgegooid. And still building together 🙂 Hoe? Je hoort het in de podcast!

“In deze podcast spreek ik één van mijn voormalig 1-op-1 klanten Myrte Scheffer. Myrte heeft, na een opeenstapeling van verdrietige verliezen, op een bepaald moment in 2020 besloten om haar leven en bedrijf volledig om te gooien. Maar hoe wist ze nog niet. Het werd uiteindelijk een reis naar London waar ze getraind werd als Public Speaker, vervolgens een “rouwreis” door heel Spanje, ze reed haar motor naar Barcelona, ze werkte voor een organisatie die gratis onderwijs verzorgd voor kinderen in een lokale community in Tanzania, ze deed haar eerste sprekersklus op international vrouwendag in Parijs dit jaar en ze reisde afgelopen zomer 2 maanden naar Bali waar ze in samenwerking met een hoge priester een spirituele reis heeft gemaakt. Dit noemt ze haar Identiteitsreis en die heeft ervoor gezorgd dat ze nu echt leeft en onderneemt vanuit haar diepste kern met haar bedrijf GameChangers United. Onlangs heb ik zelf ook een 4 uur durende identiteitsreis bij Myrte geboekt en sindsdien stroomt het veel meer in mijn bedrijf. In deze podcast spreken we elkaar over onze reis en waarom het stuk identiteit zo cruciaal is.”

Ben jij een ondernemer op zoek naar verdieping in je persoonlijke én zakelijke identiteit? Luister of bekijk dan vooral deze aflevering!

Visit Website

Go to the website

Visit Now

Instagram

Follow on Instagram

Visit Now

YouTube

Follow on YouTube

Visit Now

LinkedIn

Follow on LinkedIn

Visit Now

Bekijk de Podcast

Beluister de Podcast