Groeistrateeg
Myrte Scheffer

Met mijn gamechanging formule transformeer ik mens én business. Alleen zo kun je echt impact maken. Ik vertel je graag meer over mijn visie en eigen transformatie.

Met jouw verschil het verschil maken

Dat is waar ik voor sta. Alle leiders, ondernemers, CEO’s en organisaties die ik begeleid hebben één ding gemeen: ze worden gedreven door impact en zetten hun ambities in om de wereld een stukje mooier te maken. Het is hun doel om het leven van anderen te verbeteren. Ik wil anderen inspireren om persoonlijk en zakelijk tot de kern te gaan van hun ware potentie. Alleen zo kun je jouw kracht optimaal inzetten voor positieve verandering.

“Ik verbind purpose met business en business met purpose.”

Strategische creativiteit
en lef

Een allesomvattende werkwijze, strategische creativiteit en een dosis lef zijn kenmerkend voor mij als groeistrateeg. Ik geloof erin dat je alleen maximale impact en succes kunt behalen als je naar het totaalplaatje kijkt. Daarom combineer ik een intuïtieve werkwijze met strategie, maatwerk en focus op resultaat. Als wij aan de slag gaan, betekent dat werken aan persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling, branding, strategie, marketing én mindset.

Gewonnen awards

De afgelopen jaren won ik verschillende awards en kreeg ik een vermeldingen in internationale media.

  • Best Social Impact Business coach 2023 (NL) (Management Consulting Awards 2023)
  • Best 1:1 Coaching Program Provider – Netherlands (Corporate Vision – Corporate Coaching and Recruitment Awards)
  • Vermeldingen in NYC Journal in 2022 en 2023
  • Vermelding in Entrepreneurs Herald 2023

Terug naar de kern

Komen jouw voorkomen en kern helemaal overeen? En die van je business? Bij mij zag alles er voor mijn transformatie oppervlakkig gezien goed uit. Ik had een huis, auto en succes op mijn werk. Maar de voldoening miste. Ik voelde me niet gelukkig.

Het verlies van mijn gehandicapte zusje in 2017, de pleegzorg over een tienermeisje in 2018, het stoppen van mijn bedrijf door COVID en de miskraam van mijn tweeling in 2020 vormden voor mij een optelsom. Het was genoeg.

Van dwaaltocht naar doel

Een reis van zelfontdekking en acceptatie volgde. Ik verkocht alles wat ik had – behalve mijn motor – en ging terug naar mijn basis. Hoe wilde ik mijn leven en bedrijf eigenlijk leiden? Ik ging in 2 jaar van Londen, door heel Spanje, naar Parijs en via Tanzania naar Bali. Een reis die leidde naar mijn doel: identiteiten vinden, versterken en verrijken. Iets wat ik terugkijkend altijd al gedaan heb.

Mijn transformatie

8 maanden na mijn reis stond mijn tonnenbedrijf, dat nog steeds sterk groeit. Geen groot bedrijf met personeel, maar juist een overzichtelijke business waarmee ik volledig kan focussen op de groei van mijn klanten. Ik woon deels in Nederland en deels in Spanje; zo combineer ik het beste van twee werelden. Samen met nationale en internationale samenwerkingspartners help ik bedrijven en zet ik persoonlijke passieprojecten op. Zo ben ik gestart met een IdentiteitsReis voor jonge vrouwen. Daarnaast woont mijn pleegdochter nog steeds bij me: één van de mooiste dingen die ik tot nu toe heb bereikt.

Plannen voor de toekomst

Naast het (uit)bouwen van bedrijven voor mijn klanten, groeit ook mijn eigen business door. De komende jaren wil ik meer gaan spreken over sociaal ondernemerschap. Daarnaast ben ik bezig met de eerste Business Retreats die ik in 2024 en 2025 in Spanje organiseer.

Mijn missie komt voort uit het verlies van mijn zusje, of eigenlijk meer haar aanwezigheid in mijn leven. Maar ook door mijn opa; een echte GameChanger die nooit zijn innovaties heeft geclaimd (onderaan deze pagina vind je de link naar de podcast die ik samen met hem heb opgenomen). Beide hebben niet hun diepste potentie kunnen benutten door de tijdsgeest en een zware handicap, maar waren juist daardoor van onschatbare waarde voor iedereen die ik hierdoor kan helpen.

Luister naar de
GameChangers United podcast

In mijn podcast deel ik inspirerende verhalen van leiders die ook het verschil maken met hun bedrijf. GameChangers met ieder hun eigen missie. Luister naar hun verhalen en vind nieuwe inspiratie!