Guiding leaders forward

Je hebt zakelijk al veel succes, maar je voelt dat er meer in zit.

Jij bent een succesvolle ondernemer en je wilt niet alleen een bedrijf bouwen, maar een imperium. Een legacy achterlaten die een verlengstuk is van jou. Om dat te doen voel je dat je verdiepende stappen mag zetten in je persoonlijke en zakelijke identiteit.

Ik help je om die authentieke leider te zijn die volledig vanuit alignment, richting en focus, de impact maakt die jij op deze wereld te maken hebt. Ik laat je kennis maken met andere, diepere lagen van jouw zijn, om van hieruit de wereld mooier te maken zonder jezelf te verliezen en juist steeds dichterbij jezelf te komen.

Met de IdentiteitsReis voor High-End Ondernemers verbind ik jou met jezelf, jou weer opnieuw met je bedrijf en je bedrijf (weer opnieuw) met de markt.

Jouw persoonlijke en je zakelijke identiteit komen samen in een volledig passend en winstgevend businessconcept – aangescherpt op basis van je huidige bedrijf of een volledig nieuwe. Je gaat hierdoor de markt bedienen met een passend, authentiek en succesvol businessconcept waar jij, je team en je klanten zich helemaal mee verbinden.

De IdentiteitsReis is waardevol voor iedereen die al een succesvol bedrijf of carrière heeft opgebouwd met een sterke maatschappelijke waarde/doel/passie.

Dit kan zijn als (Business) Coach, Public Speaker, Oprichter of Directeur van een sociaal bedrijf / landelijke of wereldwijde missie (of iets soortgelijks), maar ook Artiesten, Auteurs, Acteurs en (oud) Sporters op zoek naar meer verdieping en volgende stappen.

Bekijk hier mijn video met mijn persoonlijke ervaringen die ik heb afgelegd tijdens mijn eigen IdentiteitsReis – of zoals ik het ook wel noem: Return to Self.

Ik neem je mee hoe ik als succesvolle onderneemster in 2020 het roer volledig omgooide na het verlies van mijn gehandicapte zusje, de onverwachtse en fulltime zorg voor een tiener pleegdochter en het verlies van mijn tweeling tijdens een miskraam. Ik verliet Nederland voor een 2 jaar durende fysieke reis terug naar mezelf terwijl ik mijn bedrijf opnieuw vormgaf.

Ik neem je mee in wat ik heb gedaan, hoe en met welk resultaat.

Press play!

Je hebt alles wat er nu staat, zelf opgebouwd vanaf niks. En toch... is daar dat dat stemmetje dat zich afvraagt:
“Is dit het nu?”

Inmiddels werk ik al jaren samen met succesvolle ondernemers en leiders en het type ondernemer voor wie ik deze IdentiteitsReis heb gecreëerd, is iemand die alles zelf heeft opgebouwd vanaf nul. Karakteristieke mensen die met niks meer dan een gevoel iets toe te willen voegen, zijn gaan bouwen aan en binnen hun bedrijf en hebben hier al veel tijd, energie, geld en liefde in geïnvesteerd.

Functioneel loopt alles goed, alleen gevoelsmatig ontbreekt er vaak iets bij deze krachtige ondernemer. Dit herken je vast. Je kan er de vinger nog niet helemaal opleggen, maar je vraagt je wel steeds vaker af of “dit het nou is”.

Want ineens was het daar: de toenemende positieve impact door jouw bijdrage, de stijgende omzet, de groeiende (online) bekendheid, mensen die

je willen interviewen en mensen die iets van je vinden of verwachten.

En jij vraagt je steeds vaker af: ben ik nog wel loyaal aan mezelf?

Ben ik niet teveel ja aan het zeggen op alles en iedereen?

Ben ik mezelf niet aan het verliezen – of zelfs al verloren – door mijn eigen succes?

Hoeveel van mezelf ben ik eigenlijk nog bereid om op te offeren om dit level van succes te behouden en kan dit niet anders?

Maar of je het bedrijf nu zelf gestart bent of je leidt het, loyaal of niet loyaal meer bent aan jezelf, één ding is zeker: door jouw presence, inzet, passie en expertise is het gegroeid.

Jij bent een GameChanger geworden voor anderen.
Een serieuze speler in de markt en langzaamaan begin je te realiseren dat dit wel eens het begin kan zijn van iets veel groters.

Toch schrikt je dit niet af. Je hebt dit altijd geweten of gevoeld. Jij bent hier voor iets groots.
Jij bent hier om een serieuze verandering teweeg te brengen in jouw vakgebied.
Mijlenver voorbij van waar je nu bent.

Alleen wat dan? En hoe kom ik daar? Kan het écht?
En… kan het zonder een te hoge prijs te betalen op andere gebieden in mijn leven?
Je wil dit niet doen op basis van wilskracht, maar juist vanuit liefde zodat het een pull effect creëert in plaats van een push effect.

Met jouw verschil, het verschil maken.

Als je leven en business er over 5 jaar nog zo uitzien, ben je daar dan gelukkig/blij/tevreden mee?

Je weet er niet goed de vinger op te leggen nog, iets wat je ook behoorlijk kan frustreren van tijd tot tijd, maar je voelt wel dat het tijd is om weer een stap te maken. Alleen weet je niet welke, laat staan hoe die stap eruit ziet en waar je moet beginnen.

Wat je wél weet is dat je huidige identiteit niet meer aansluit bij de groei die jij zelf als persoon en als ondernemer door hebt gemaakt. Hierdoor merk je dat je bedrijf, je aanbod, je concept en strategie ook niet meer (volledig) passen. Het klopt functioneel al behoorlijk, maar het mist iets / jouw dynamische en doorontwikkelde persoonlijkheid.

En dat begin je steeds vaker te merken.

Ondanks dat je professioneel succes hebt, merk je dat je steeds meer moeite hebt om je persoonlijke identiteit aan te sluiten bij je huidige bedrijf.

Er lijken iedere dag weer nieuwe taken, to do’s en verantwoordelijkheden bij te komen die je moet doen om het functioneel draaiende te kunnen houden en het voelt op dit moment steeds vaker, steeds minder betekenisvol.

Het voelt alsof je vast zit in een zelfgecreëerde machine.
Je snapt het spelletje en je weet inmiddels wat wel en niet werkt.
Datzelfde kunstje blijf je dus steeds maar weer opnieuw doen en het verveelt.

Maar je mag niet klagen toch? Want je hebt het toch goed voor elkaar? Anderen dromen van het succes wat jij al hebt.

Wat mijn klanten zeggen...

Tineke Zwart (NL)

High-End Ondernemer, Spreker & GameChanger

Onlangs heb ik een 1:1 sessie van 4 uur bij Myrte gehad, dit is de startsessie van de IdentiteitsReis voor succesvolle ondernemers. Of nou ja, de sessie zou 4 uur duren maar na 3 uur waren we al klaar omdat we al tot de kern waren gekomen en ik een mega inzicht kreeg.

De sessie was precies wat ik nodig had op dat moment en de hele ervaring klopte tot in de puntjes.
Ik run inmiddels een groot bedrijf met een jaaromzet van 6 ton en ik merk dat ik mede daardoor snel verander als persoon. Mijn bedrijf daagt me uit om steeds weer in een nieuwe versie van mezelf te stappen om ook weer naar de next level te kunnen groeien qua mindset, voldoening en omzet. De afgelopen tijd zat ik weer in zo’n fase en had ik moeite om mijn bedrijf weer helemaal in lijn te brengen met mijn huidige identiteit. Ik wist niet precies hoe dit eruit mocht zien, wat nu mijn identiteit is en hoe ik dit naar buiten mocht uitdragen.

Van het moment dat ik bij Myrte thuis kwam en ze een heerlijke soep voor me had gemaakt tot de veiligheid die ik voelde om helemaal mezelf te zijn en de goede vragen die ze stelde om de juiste inzichten te krijgen.

De Identiteits Reis was helemaal op maat gemaakt voor mij en ging niet alleen diep qua strategische inzichten, maar Myrte past ook dingen toe als channeling en gesprekscoaching waardoor je echt samen binnen een paar uur tot de kern kunt komen en dit ook meteen kunt vertalen naar een concept wat niet alleen de potentie heeft om super winstgevend te zijn, maar wat ook helemaal in lijn is met je identiteit zodat je er maximale voldoening en plezier uithaalt en tegelijkertijd heel veel richting en rust hebt.

Dikke aanrader dus om jezelf ooit zo’n sessie – of een ander product – bij Myrte te gunnen!

Tineke

Je verdient goed geld, je hebt misschien al meerdere prijzen gewonnen, je hebt een mooi huis en je “hebt alles wat je hartje begeert” toch?

Het is spannend om je kwetsbaar op te stellen en te zeggen dat je niet tevreden (meer) bent en hulp nodig hebt, want jij bent toch die succesvolle ondernemer die het zelf zou moeten kunnen?

Je denkt dat jouw klagen een misplaatst zeuren is en dus druk je dat maar weer naar de achtergrond.

Net als dat je steeds vaker het werk voor jezelf laat gaan. Of dit nu is omdat je te weinig tijd neemt voor jezelf of zelfs omdat je bijvoorbeeld het verdriet om het verlies van dierbaren, simpelweg niet verwerkt. En alles wat daartussen zit.

Jij maakt jezelf geen prioriteit meer.

Dit roept steeds vaker een twijfel op – waar ben ik nou eigenlijk mee bezig – en diep van binnen, begint een gevoel van onvrede en onrust te ontstaan.

Je weet dat er meer in zit, maar hoe kom je daar?

En wat betekent dat voor mijn huidige leven en bedrijf?

Hoe kan ik het bestaande verbeteren en het nieuwe ontdekken en opzetten zonder dat direct alles op de kop moet?

Je wilt namelijk wél verandering, maar je wilt ook dat het financieel gezien zo blijft stromen als dat het nu doet.

Ergens diep van binnen ontbreekt het nog aan een stukje vertrouwen en draagkracht bij jezelf.

Met jouw verschil, het verschil maken.

Je hebt je gecommit aan je missie en geen haar op je hoofd die eraan denkt om die missie niet te volbrengen.

Wanneer jij ergens voor kiest, dan ga je er ook voor. Opgeven komt niet voor in jouw woordenboek. Je kiest voor kwaliteit in alles wat je doet en dit geldt ook voor de mensen die je om je heen verzamelt.

Alleen wil je ook altijd beter worden, nog grotere impact maken en ook vooral zingeving/voldoening, rust en richting voor jezelf ervaren.

Samen begeleiden we jou en je following naar je nieuwe identiteit. Eerst alleen jij en ik. Op een veilige, volledige maatwerk manier – die bestaat uit zowel hele praktische als strategische en spirituele tools – begeleid ik jou terug naar de kern van wie je echt bent en breng ik je weer in lijn met wat je nu te doen hebt om maximale impact te maken en tegelijkertijd geluk en voldoening te ervaren.

Ik maak zichtbaar en begrijpelijk wat er nog meer te doen is voor jou, voorbij het bestaande.

Dit zorgt voor zelfvertrouwen, vastberadenheid en authenticiteit.

Daarna help ik jou om jouw following op een fijne manier kennis te laten maken met je verdiepende identiteit, dan langzaam afscheid nemen waar nodig of juist volledig aan te gaan op je verdiepende identiteit.

Samen stappen we uit de box van andermans verwachtingen en in de volledige kracht die jij van binnen bezit.

Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar laat je me dit vragen:

Hoeveel verbetering en verrijking zal jij kunnen ervaren, zowel persoonlijk als zakelijk, wanneer jouw identiteit volledig in lijn is? Wat heb je winnen hierdoor?

Ik geloof en zie het iedere dag weer, dat we gedurende ons leven steeds meer van onszelf wegraken. Door onzekerheden, afleidingen, verliezen, traumatische ervaringen en heel eerlijk… ook door de waan van de dag.

We offeren steeds weer een klein stukje van onszelf op om maar aansluiting te blijven vinden met wat we kennen. In onze relaties, familie en vrienden, op ons werk, in ons bedrijf en met ons bedrijf in de markt.

Teruggaan naar de kern van wie jij echt bent en dit vooral gaan begrijpen met je hoofd en daarna accepteren met je hart, gaat zo’n ontzettende persoonlijke transformatie teweeg brengen met een enorm ripple effect naar je business.

Wanneer jij begrijpt WAAROM je bent wie je bent, WAAROM jouw levenspad gegaan is zoals het is gegaan, pas dan kun je de omvang van je echte LEVENSWERK gaan zien, accepteren en manifesteren.

Hierdoor leef en onderneem je zoals het voor jou bedoeld is en maak je de impact waarvan je WEET dat je die hier te maken hebt.

In rust, in vastberadenheid, zelfverzekerd en succesvol.

Jouw moment is nu.

Met jouw verschil, het verschil maken.

Jij bent meer dan de identiteit die je ooit hebt aangenomen en die je nu zelf waarneemt.

Wat mijn klanten zeggen...

Chloë Bisson (UK)

#1 Best Selling-Author, Multi-Award Winning Speaker & Book- & Media Publishing

Werken met Myrte is voor mij GameChanging geweest.

Voordat ik Myrte ontmoette, was ik vrij succesvol in zaken, ik heb prijzen gewonnen en ik was een internationale bestsellerauteur. Maar ik had het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven en ik voelde dat er een gat was dat ik niet kon opvullen – “an inch I couldn’t scratch.”

En hoeveel ik ook groeide in mijn bedrijf, hoe meer teams en meer geld ik ook creëerde, ik kreeg nog steeds niet de voldoening waar ik naar verlangde en het businessconcept wat hierbij paste.

De IdentiteitsReis en de sessies hierna met Myrte hielpen mij echt om diep te graven in wie ik werkelijk ben en waaróm ik een GameChanger wil zijn. En ook waaróm ik mijn bedrijf wil laten groeien, niet alleen voor het geld maar voor iets dat groter is dan ik en wat uiteindelijk mijn ware passie is.

Sinds deze sessies met Myrte heeft ze me echt geholpen “to get off my own way” en heeft ze diep gegraven in wat mijn purpose is en vooral ook waaróm ik doe wat ik doe. Ze heeft de Game voor mij veranderd en ze was geweldig in het hele proces. Ik focus me nu pas echt op de kern van wat ik wil dat mijn bedrijf wordt. Het heeft zoveel duidelijkheid, richting en karakter gekregen door te werken met Myrte.

Mijn team is er ook echt enthousiast over omdat ik nu vanuit een passie leid, die zij ook weer voelen. Ook mijn klanten zijn “on board” omdat het komt vanuit de kern van wat ik echt hoor te doen en dit voelen ze.

Dus bedankt Myrte voor alle hulp en ik kijk er echt naar uit om te zien waar de reis me nog verder brengt.

Chloë

Je weet dat dit het moment is. Het voelt omonkeerbaar. Je wordt iets waar je eerder misschien lacherig over deed. Of waar je weerstand bij had. Misschien zelfs kritisch op was.

En toch weet je dat dit de stap is die je zetten hebt:
“Moving forward by moving inwards first”.

Je bent voorzichtig in wie je dichtbij je laat. Voorzichtig in wie je vertrouwt om jou “te dragen” bij dit vraagstuk. Door schade en schande ben je wijs geworden en je maakt weloverwogen keuzes voor je inner circle.

En terecht.

Een IdentiteitsReis is een persoonlijke/ intieme en nauwe samenwerking, die vraagt om verbinding, vertrouwen en misschien zelfs wel volledige anonimiteit.

Ik help je met de expressie van je complete identiteit, met het veel meer laten zien van alles wie jij bent. Ik laat je je eigen compleetheid zien.

Je maskers mogen af.

Na jouw IdentiteitsReis hoef je geen maskers meer op.
Niet als persoon, maar ook in je bedrijf, in je marketing en in je aanbod zal je volledig zijn wie je echt bent.

Met de IdentiteitsReis voor High-End Ondernemers verbind ik jou met jezelf, jou weer opnieuw met je bedrijf en je bedrijf (weer opnieuw) met de markt.

Jouw persoonlijke en je zakelijke identiteit komen samen in een volledig passend en winstgevend businessconcept – aangescherpt op basis van je huidige bedrijf of een volledig nieuwe. Je gaat hierdoor de markt bedienen met een passend, authentiek en succesvol businessconcept waar jij, je team en je klanten zich helemaal mee verbinden.

Het antwoord op jouw vraag, op jouw behoefte om dichterbij jezelf te komen, te leven en te werken, ligt voorbij het bestaande. Ga je mee op reis?

Even voorstellen...
Hi, ik ben Myrte!

Ik ben een GameChanger in hart en nieren en ik kan me niet herinneren dat ik iets anders heb gedaan sinds ik heel jong was. Maar op het moment dat mijn gehandicapte zus in 2017 overleed, ik fulltime pleegzorg over een tienermeisje in 2018 kreeg en mijn tweeling in 2020 verloor door een miskraam, ging het naar een heel nieuw level.

Als oprichter van GameChangers United voor mensen, bedrijven en organisaties die een positieve impact en verandering willen maken om het leven van anderen te verbeteren, werk ik iedere dag aan een betere toekomst.

De essentie van mijn programma’s is om GameChangers zoals jij te helpen een solide, duurzame en succesvolle sociale onderneming op te zetten, zonder zichzelf op te offeren. Ze zeggen wel eens “It takes a village” en dat geldt zeker met een grote sociale missie zoals die van jou (en mij).

Als Business coach for Impact is het mijn missie om collega GameChangers te helpen meer identiteit, richting en resultaat te creëren, voor zichzelf én met (en in) hun organisatie.

Ik ben een serial concept creator met een passie voor het doel van mensen én voor het omzetten hiervan in unieke en effectieve business concepten. Ik ben zowel spiritueel/intuïtief als strategisch en resultaatgericht, omdat ik geloof dat je beide nodig hebt om je impact te maximaliseren.

Toen ik 36 jaar geleden werd geboren in een klein stadje in het midden van Nederland, had ik nooit gedacht dat ik voor mensen over de hele wereld zou werken en hen in staat zou stellen hun missie uit te voeren. Ondernemerschap zit in mijn familie, maar sociaal ondernemerschap is een ander vak.

Als iedereen links gaat, ga ik rechts. En dat levert juist unieke dingen op, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten!

Al sinds ik me kan herinneren, bouw ik identiteiten voor mensen en organisaties en samen heb ik meerdere miljoenen aan maatschappelijke inkomsten gegenereerd.

Ik help mijn klanten op het gebied van persoonlijke- en bedrijfsontwikkeling, branding, mindset en strategie. Want als je echt de impact wilt creëren die je weet dat je in je hebt, begin je bij jezelf en bouw je van daaruit verder aan je bedrijf of organisatie. Hoe ik dat zelf heb vormgegeven kun je in detail lezen in mijn “persoonlijke verhaal” op mijn website (klik op deze link).

Na de afgelopen jaren te hebben gereisd en GameChangers te hebben gevonden over de hele wereld (UK, Spanje, Parijs, Bali), ben ik momenteel weer gevestigd in Nederland. Maar altijd rondreizend voor evenementen en klanten in NL en daarbuiten!

DE IDENTITEITSREIS IS WAARDEVOL VOOR IEDEREEN DIE:

Al een succesvol bedrijf of carrière heeft opgebouwd met een sterke maatschappelijke waarde, doel en/of passie. Dit kan zijn als (Business) Coach, Public Speaker, Oprichter of Directeur van een sociaal bedrijf / landelijke of wereldwijde missie (of iets soortgelijks), maar ook Artiesten, Auteurs, Acteurs en (oud) Sporters op zoek naar meer verbinding, verdieping en volgende stappen.

Boven de 100K winst/inkomen per jaar.

Als je tot hier bent gekomen op deze pagina en aan alles voelt dat jij dit nodig hebt.

DIT HOUDT DE “IDENTITEITSREIS VOOR HIGH-END ONDERNEMERS” PRAKTISCH GEZIEN IN:

1. Een goed gesprek (60 minuten online):
We gaan in gesprek over jou, in de breedste zin van het woord. Dit gesprek is bedoeld om een indruk te krijgen van je levenspad, je persoonlijkheid en je missie.

Twee weken na dit gesprek
2. Vindt de fysieke IdentiteitsReis plaats bij mij op locatie in Zwolle. Deze vier uur durende sessie is volledig ontworpen voor jou. Iedere reis bereid ik voor met diverse technieken, van channeling tot strategische richtingen; alles komt terug in dit dagdeel.

Vanaf twee weken na deze fysieke reis:
Hebben we binnen een tijdspad van 3 maanden, 6 Strategische- en Implementatie sessies van 2 uur of 12 van 1 uur. Jij kiest wat het beste bij je past.

De investering voor de GameChangers IdentiteitsReis is € 7.450,-
(excl. 21% BTW)
GAMECHANGERS

Inspire | Empower | Connect

United
Met jouw verschil, het verschil maken.

Please fill the following information