Take a break for a broader perspective

Tijdens het business retreat kijken we naar de zeven succesfactoren van missiegedreven bedrijven. Waar liggen jouw ontwikkelkansen? Alle onderdelen van mijn groeiformule komen aan bod. Van persoonlijk leiderschap tot een inzichtelijke TekenTafelSessie en een businessconcept dat je verder helpt.

Werkwijze
Inclusief implementatietraject

Gedurende de week ervaar je mijn aanpak in een korte, intensieve periode. Je gaat terug naar huis met verdieping, nieuwe inzichten en een innovatief concept. Vanaf dat moment begeleid ik je met de implementatie tijdens een traject van 6 tot 12 weken. De exacte duur stemmen we in overleg af. 

Business retreats voor ondernemers en organisaties

IdentiteitsReis voor ondernemers

Tijdens dit persoonlijke traject komen je persoonlijke en zakelijke identiteit samen in een nieuw concept of bedrijf dat volledig bij je past.

Business development

Met 3 tot 5 directie- of MT-leden van een bedrijf gaan we aan de slag met de doorontwikkeling van je bedrijf. Dit kan ook een onderdeel zijn van een groter traject.

Thematische retreats

Bijvoorbeeld gericht op vrouwelijk leiderschap, duurzame ondernemers of jonge ondernemers.

Op uitnodiging

3 tot 5 ondernemers die elkaar niet kennen duiken samen een week in hun uitdagingen. Ik selecteer op basis van commerciële kansen voor een samenwerking of overeenkomende thema’s waarmee jullie te maken hebben.

Meld je nu aan

In Spanje wacht een rustgevende plek waar we compleet op jou en je bedrijf kunnen focussen. De eerste retreats staan gepland voor november en december 2024. Ik organiseer daarnaast ook retreats op aanvraag op andere momenten in het jaar. 

  • Alle retreats zijn inclusief een persoonlijk GC Index®-profiel
  • Voor MT-leden en CEO’s
  • Altijd een programma op maat, met een voor- en natraject voor borging en optimaal resultaat
  • Voor bedrijven vanaf 10 fte of ondernemers met een omzet vanaf 500K per jaar

Samenwerkingspartners

Tevreden klanten
aan het woord