Going outside the box by knowing inside

Je wilt het juiste high performing team aantrekken, je onderneming blijft hangen op een kantelpunt of je kampt met andere strategische uitdagingen. In alle gevallen is het belangrijk om te snappen hoe je als leider of compleet team het beste tot je recht komt. Zo kan iedereen de meeste impact in zijn rol maken. Met de GC Index® krijg je dat inzicht.

Ben je een Strategist, Game Changer, Play Maker, Implementer of een Polisher?

Maximaliseer de impact van je mensen

Als je doet waar je van nature energie van krijgt, krijg je zowel zakelijk als privé een boost. Organisaties die al werken met de GC Index® ervaren dat op ieder level.

 • Verbeter de productiviteit binnen je organisatie
 • Neem beter onderbouwde beslissingen
 • Behaal zakelijke doelen met inzicht in je leiderstype
 • Verhoog je werknemerstevredenheid
 • Transformeer van re-actief naar pro-actief en mensgericht leiderschap

De GC Index® werkt organisatiebreed

Leiders

Vergroot het inzicht in je natuurlijke skills en word de authentieke ondernemer of leider die in je zit.

Teams

Onderzoek in een workshop hoe ieder teamlid positieve impact op de rest van het team en de organisatie kan hebben.

Organisaties

Ontdek welke impact de mensen in alle lagen van je organisatie kunnen maken.

Krijg inzicht in je impactvoorkeur

De GC Index® is een internationale methode die mensen inzicht geeft in hun natuurlijke manier van impact maken en bijdragen aan een organisatie. Zet je richting uit, bedenk je waanzinnige ideeën of ben je juist graag bezig met hoe je iets zo goed mogelijk kunt uitvoeren? Als je je rol hierop aanpast, ben je productiever, maak je meer impact en haal je meer energie uit je werk. Je zet je sterktes maximaal in. Het is het startpunt van transformatie.

Wat is jouw rol als impactmaker?

Binnen de GC Index® werken we met deze impacttypes.

 • Game Changers zien mogelijkheden die anderen niet zien. Ze genereren moeiteloos baanbrekende ideeën en zijn in staat tot transformatie.
 • Als Strategist zie je de toekomst kraakhelder voor je. Strategen brengen anderen in beweging met een duidelijke richting.
 • Play Makers zijn gefocust op mensen. Ze halen het beste in anderen naar boven. Als individu, maar ook in teamvorm. Zo worden doelen gezamenlijk behaald.
 • Implementers zijn de mensen die dingen voor elkaar krijgen. Leiders die de strategie doorvertalen naar een helder plan en concrete resultaten.
 • Polishers zorgen ervoor dat alles wat er al is, nóg beter wordt. Ze focussen op innoveren en perfectioneren.

Samenwerkingspartners

Transformeren met een 100% Game Changer

Zelf scoor ik 100% het GC Index®-profiel Game Changer: ik ben continu bezig met het transformeren van de toekomst met nieuwe ideeën, strategieën, concepten en benaderingen. Als echte empathicus en als trotse bezitter van visionaire en intuïtieve vaardigheden, werk ik van diep innerlijk tot hoog strategisch niveau met mijn klanten. Precies daar waar transformaties plaatsvinden.

Ik scoor daarnaast hoog op Strategist (richting uitzetten) en Polisher (dingen beter maken).

Ontvang je GC Index®-profiel t.w.v. €495,- gratis

Jouw profiel geeft je ontzettend veel nieuwe inzichten. Het vormt de basis van iedere verandering. Daarom geef ik je er graag 1 gratis. Zo kun je ervaren wat de GC Index® voor jouzelf en de mensen in je organisatie kan betekenen.

 • 1 gratis GC Index®-profiel
 • Voor MT-leden of CEO’s
 • Ter waarde van €495,-
 • Voor bedrijven vanaf 10 fte

Word GC Index® partner

Ik was de eerste GC Index® geaccrediteerde in Nederland. Inmiddels werk ik met 2 partners. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor deze tool standaard in te zetten voor hun werknemers. Met de GC Index® in je aanbod kun jij hen helpen om inzicht te krijgen in hun impacttype. Zo wordt iedereen op zijn manier een gamechanger. Meer weten over de mogelijkheden?

Tevreden klanten
aan het woord