Fuel your business with a tailored game plan

Een verrassend bedrijfsconcept of een effectieve groeistrategie geeft je bedrijf de brandstof die nodig is om verder te komen. Zo sta je commercieel sterker, zonder dat je missie en waarden verloren gaan. Of je voegt juist een duurzame laag aan je succesvolle business toe. Ik help je samen met mijn partners van strategie tot next level uitvoer. Maak je wel gebruik van subsidies? En hoe zit het met je online marketing?

Coaching en consultancy voor gedreven leiders

Organisaties

Je succesvolle bedrijf heeft een professionaliseringsslag nodig. De balans vinden tussen je missie najagen en winst behalen is lastig. Je talent moet een stap maken om een ijzersterk team te vormen. Ik creëer en begeleid groeitrajecten als deze van concept tot strategie en uitvoering.

Ondernemers

Hoe kun je op een duurzame manier blijven groeien? Welk aanbod past écht bij je? Hoe blijf je energie krijgen van wat je doet? Het zijn uiteenlopende vraagstukken van de ondernemers waarmee ik werk. Samen zorgen we dat jij de impact gaat maken die je voor ogen hebt.

Voor ondernemers en organisaties

TekenTafelSessie

Na de analysefase waarin ik voorbereidende gesprekken voer en de GC Index® afneem, gaan we samen terug naar de tekentafel. Tijdens een 4 uur durende TekenTafelSessie vol interactieve elementen breng ik je naar de kern van je vraagstuk én de oplossing. Resultaat is een passende roadmap die je transformatie in gang zet. Dat kan een strategie zijn die focust op waar je over 5 jaar wilt staan, een creatief concept, een marketingplan of een combinatie van verschillende dingen. Het geeft je structuur, overzicht en duidelijke actiepunten.

  • 4 uur durende sessie
  • Roadmap als uitkomst
  • Volledig op maat

Voor ondernemers

IdentiteitsReis

Je bent een succesvolle missiegedreven ondernemer die meer wilt. Meer impact maken, maar ook meer voldoening uit je werk halen. Tijdens de IdenteitsReis gaan we samen weer terug naar je kern. Ik gebruik praktische, strategische en spirituele tools om je naar je nieuwe identiteit te begeleiden. Zo leer je jouw diepere lagen kennen en kun je vanuit daar verder werken aan je missie.

Samenwerkingspartners

Business retreats in Spanje

Onze samenwerking kan daarnaast een business retreat in Spanje bevatten. Tijdens deze intensieve week nemen we alle tijd om gefocust aan de slag te gaan met je vraagstuk. Van persoonlijk leiderschap tot een inzichtelijke TekenTafelSessie en een businessconcept dat je verder helpt: het komt allemaal aan bod. Na het retreat loopt ons traject gewoon door en gaan we met de implementatie aan de slag.

Slim groeien? Zet in op subsidies

Subsidieregelingen zoals de SLIM-subsidie en MDIEU-subsidie maken het makkelijker om groots te durven denken tijdens ons transformatietraject. Ik denk een business innovatie voor je uit en begeleid je daarna bij de uitvoer in combinatie met een subsidietraject.

Tevreden klanten
aan het woord