Tineke Zwart

Samenbrengen van identiteit en bedrijf

De vraag

Ondernemer Tineke Zwart zette eerder een miljoenenbedrijf op in Zuid-Afrika. In Nederland begon ze weer op 0. Als business coach helpt ze dienstverlenende ondernemers bij het laten groeien van hun bedrijf door slimmer te werken. Inmiddels draait ze hier bijna een miljoen omzet mee, door ook haar eigen formule slim in te richten en te automatiseren. Tineke was toe aan een verdieping van haar bedrijf, zodat het nog meer een verlengstuk van haarzelf en haar ontwikkeling van de afgelopen jaren wordt. 

Dit project in het kort

  • Inzicht in impactenergie dankzij GC Index®
  • Een nieuw businessmodel passend bij Tinekes purpose
  • Succesvolle aanvraag voor de SLIM-subsidie

Analyseren

We starten met een analyse van Tineke zelf. Wat is nu echt haar missie en op welke manier wordt ze nu geblokkeerd? De GC Index® geeft daarnaast inzicht in haar natuurlijke energiegevers.

Tineke blijkt een ondernemer met een sterk Playmaker-profiel te zijn. Ze is sterk gefocust op mensen en haalt het beste in anderen naar boven. Zo creëert ze verandering. 

Innoveren

Op basis van die inzichten heb ik een nieuw businessmodel ontwikkeld. Het fundament van een bedrijf dat perfect past bij hoe Tineke als mens is. Het combineert haar purpose met profit. Dit bedrijf gaat internationaal enorme impact maken en voelt echt als Tinekes levenswerk. Voor haar betekent het ook: afscheid nemen van oude producten die nu niet meer passend zijn.

Realiseren

We zijn op dit moment samen de hele business aan het ontwerpen. Voor de uitvoer van het concept maken we gebruik van subsidies. We hebben in maart 2024 met succes de SLIM-subsidie aangevraagd in samenwerking met TopLevelPunt en we gaan in 2024 alles uitwerken en uitrollen. 

Transformeren

Tineke is volledig getransformeerd als persoon en als ondernemer. Ze heeft haar grote doel gevonden en ziet haar nieuwe business als haar levenswerk. Dit is wat ze wil! We nemen de tijd voor de implementatie, maar het effect zal hoe dan ook groot zijn. Voor haarzelf, haar commerciële succes en haar impact. 

Myrte over Tineke

“In mijn ogen is kennis van je identiteit altijd de basis van een succesvol bedrijf. Het vinden van iemands commerciële, persoonlijke of sociale identiteit is dan ook het fundament van mijn werk. Ik breng die samen en creëer zo een business concept dat helemaal eigen voelt.”

Whello

Duurzaam doorontwikkelen van business en mensen

DevRepublic

Een duurzame basis creëren voor bedrijfsgroei

Scheffer Groep

Doorontwikkelen circulaire aanpak

PEC Zwolle United

Purpose en business verbinden

KNVB – Art Langeler

Concept en coaching rondom gezamenlijke visie binnen voetbalontwikkeling

SmitDeVries

Samenwerking rondom GC Index® en Business Development

Tevreden klanten
aan het woord